Relatieproblemen?

Sorry. We gaan je relatie niet redden. 

We helpen je om het zélf te doen.

Start nu - alleen óf samen met je partner - de GRATIS proefles en ontdek hoe we ook jou helpen met meer liefde en verbinding in je relatie!

Probeer 1 week GRATIS

Voor wie is online relatiehulp geschikt?

 Merk je dat jullie steeds vaker ruzie maken of in een negatieve spiraal terechtkomen? Dat het lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Irritaties zijn op de voorgrond en je ziet de leuke dingen niet meer van elkaar? Dat je verwijderd raakt van elkaar en je je zelf eenzaam kunt voelen in je relatie? 

Moeilijkheden in je relatie
Als een relatie langer duurt, dan krijg je af en toe te maken met relatie issues. Het is niet gek dat je terugverlangt naar hoe jullie het vroeger hadden. Toen jullie moeiteloos aandacht hadden voor elkaar. Dat je elkaar aanvult en samen geniet van de leuke dingen. En dat je je verbonden voelt met elkaar.

Je kunt zélf meer dan je denkt
Deze methode richt zich op het duurzaam verbeteren van jullie relatie met behulp van de populaire EFT methode. We nemen je stap voor stap mee om het zélf te doen. Met onze hulp kan jij het!

Wat mag je verwachten?

  • Betere communicatie met je partner
  • Conflicten hanteren en oplossen
  • Ruimte maken voor de eigen en gezamenlijke behoeften
  • Geven en nemen meer in balans brengen
  • Weer verbinding en intimiteit
  • Meer liefde en waardering voor jezelf en voor je partner
  • Plezier!

Gratis proefles
Start nu - alleen óf samen met je partner - de GRATIS proefles en ontdek hoe we ook jou helpen met meer liefde en verbinding in je relatie!

Liefde terugvinden
Online methode die werkt

Ontwikkeld door relatietherapeut Anoek Gerlings die haar ervaring met honderden stellen en kennis van de beste methoden heeft samengebracht in een toegankelijk en effectief programma.

Relatieproblemen oplossen
Je kunt het zelf (met onze hulp) 

Door middel van wekelijkse video’s en praktische opdrachten, voel je je gesteund om zélf kleine en haalbare stappen te zetten richting meer verbondenheid met je partner.

zelfhulp relatietherapie
Anoniem en zonder risico

Je kunt aan je relatie werken zonder dat iedereen dat hoeft te weten. Je kunt zelfs starten zonder je partner als hij/zij dit nu niet wil. Probeer het 30 dagen zonder risico. Bevalt het programma niet, dan krijg je je geld terug.

Probeer het 1 week gratis

Ontdek de échte oorzaak van stress, pijn en ruzie in jullie relatie. Na deze les weet je waarom veel van onze deelnemers zo positief zijn over onze methode. 

  • Proberen zonder verplichting
  • Start wanneer je wilt
  • Geen betaling vereist
Inschrijven proefles
Relatietherapeut Anoek Gerlings en ervaringsdeskundige Rik Heijmen

Ontworpen door professionals

Ontwikkeld door EFT-relatietherapeut Anoek Gerlings, gebaseerd op de populaire Emotionally Focused Therapy (EFT) aanpak. Anoek neemt je samen met ervaringsdeskundige Rik Heijmen door 7 stappen in dit 12-weekse online zelfhulp programma. Ze duiken de diepte in én inspireren met luchtigheid.

Video lessen

27 video's in 12 weken die je kunt kijken hoe en wanneer het jou uitkomt

Praktische opdrachten

Praktische opdrachten om je nieuwe inzichten toe te passen, 20 tot 50 minuten per week

Ondersteuning van een relatietherapeut

Stel al je vragen aan relatietherapeut Anoek via je laptop, tablet of smartphone

Placeholder Image

Privacy gewaarborgd, in anonimiteit met je relatie aan de slag.

Meer informatie en kosten

Deelnemers over
'Monsley online relatiehulp'
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Eva (42)

"Monsley is een fijne manier om met elkaar het diepere gesprek te voeren. Je gaat iedere week bewust met elkaar aan de slag en zo doorbreek je patronen en verbetert de relatie."

Jurgen (36)

"Ik heb het programma als zeer positief ervaren en wij zijn er beide leuker door geworden. Meer ontspannen naar elkaar, met ruimte en meer aandacht voor de ander."

Annike (53)

"Toegankelijk, alles goed vindbaar, aantrekkelijk, goede filmpjes met voorbeelden. Ze geven inzicht, bijv in wat mijn partner allemaal van mij MOET."

Wat heb je nodig om
 je relatie te verbeteren?

Meer informatie en kosten

Test je relatie

De mate waarin we ons verbonden voelen met onze geliefden, vrienden en mensen in onze omgeving bepaalt voor het grootste gedeelte ons geluk en de kwaliteit van onze relaties. 

Hoe verbonden voel je je met je partner? Test de 5 niveaus van verbondenheid in 2 minuten.

Test je relatie in 2 minuten
Deze titels schreven over Monsley:
Zoals gezien of gehoord: