HERFST PROMOTIE! €80 KORTING OP LEVENSLANG TOEGANG!

Verbeter je relatie vandaag nog

Ontdek wat je zelf kunt doen!

Doorbreek jullie negatieve spiraal en vind de weg terug naar verbinding en liefde.

Met het zelfhulp programma 'Monsley online relatiehulp' kom je in 12 weken uit je relatiecrisis of -dip. Anoniem, vanuit je eigen huis! Deze nieuwe, effectieve methode werkt ook als je partner (nog) niet mee wil doen.

Direct door naar proefles

In 12 weken uit je relatiecrisis

Merk je dat jullie steeds vaker ruzie maken of in een negatieve spiraal terechtkomen? Dat het lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Jullie lijken elkaar niet te kunnen vinden. Irritaties zijn op de voorgrond en je ziet de leuke dingen niet meer van elkaar? Dat je verwijderd raakt van elkaar en je jezelf eenzaam voelt in je relatie

Weer in verbinding met elkaar
Als een relatie langer duurt, dan krijg je af en toe te maken met problemen. Het is niet gek dat je terugverlangt naar hoe jullie het vroeger hadden. Toen jullie moeiteloos aandacht hadden voor elkaar. Dat je elkaar aanvult en samen geniet van de leuke dingen. Wil jij je relatie verbeteren, zodat het gevoel van verbondenheid weer opbloeit?

Je kunt zélf meer doen dan je denkt!
Dit 12-weekse online programma richt zich op het duurzaam verbeteren van jullie relatie met behulp van de meestgebruikte methode door relatietherapeuten: de EFT-methode. We nemen je met EFT relatietherapie stap voor stap mee om de meestvoorkomende oorzaak van relatieproblemen zélf aan te pakken, zonder op de bank te zitten bij een therapeut

Persoonlijke ondersteuning
Je gaat zelf direct aan de slag met dit online programma, maar is altijd ondersteuning van een ervaren relatietherapeut. Stel je vraag per e-mail en ontvang binnen 1 dag persoonlijk bericht.

Wat bereik je in 12 weken?

 • Betere communicatie met je partner
 • Meer verbinding en intimiteit
 • Meer liefde en waardering voor jezelf en voor je partner
 • Conflicten hanteren en oplossen
 • Geven en nemen meer in balans
 • Ruimte voor eigen en gezamenlijke behoeften

GRATIS PROEFLES

Ontdek (gratis) de échte oorzaak van stress, pijn en ruzie in relaties!

Maak kennis met ons online programma en ontdek waarom veel van onze deelnemers zo positief zijn over onze nieuwe methode. 

 • Proberen zonder verplichting
 • Begin wanneer het je uitkomt
 • Geen betaling vereist
Start Gratis Proefles

Meer dan 300 stellen gingen je voor!

Wil jij de neerwaartse spiraal doorbreken en werken aan een betere relatie met je partner? Wil jij sterker uit deze crisis komen en een langdurige, gelukkige relatie? Meer dan 300 stellen investeerden in hun relatie met Monsley

Meer informatie en kosten

Een programma met fantastische resultaten!

Ontwikkeld door EFT-relatietherapeut Anoek Gerlings, gebaseerd op de populaire Emotionally Focused Therapy (EFT) aanpak. Anoek neemt je samen met ervaringsdeskundige Rik Heijmen door 7 stappen in dit 12-weekse online zelfhulp programma. Ze duiken de diepte in én inspireren met luchtigheid.
Honderden stellen hebben inmiddels het programma gevolgd, met fantastische resultaten!

Placeholder Image

'Uitstekend'
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Eva (42)

"Monsley is een fijne manier om met elkaar het diepere gesprek te voeren. Je gaat iedere week bewust met elkaar aan de slag en zo doorbreek je patronen en verbetert de relatie."

Jurgen (36)

"Ik heb het programma als zeer positief ervaren en wij zijn er beide leuker door geworden. Meer ontspannen naar elkaar, met ruimte en meer aandacht voor de ander."

Annike (53)

"Toegankelijk, alles goed vindbaar, aantrekkelijk, goede filmpjes met voorbeelden. Ze geven inzicht, bijv in wat mijn partner allemaal van mij MOET."
Monsley is genoemd in:
Zoals gezien of gehoord:
Relatieproblemen oplossen zonder relatietherapeut

Hoe helpen we stellen terug naar liefde en verbondenheid?

Video lessen

27 video's in 12 weken die je kunt kijken hoe en wanneer het jou uitkomt

Praktische opdrachten

Praktische opdrachten om je nieuwe inzichten toe te passen, 20 tot 50 minuten per week

Ondersteuning van een relatietherapeut

Stel al je persoonlijke vragen aan relatietherapeut Anoek via e-mail

Ontdek (gratis) de échte oorzaak van stress, pijn en ruzie in relaties!

Ontdek waarom veel van onze deelnemers zo positief zijn over onze methode. 

 • Proberen zonder verplichting
 • Start al over 5 minuten
 • Geen betaling vereist
Inschrijven proefles

Wat heb je nodig om
 je relatie te verbeteren?

De 7 stappen naar een relatie vol liefde en verbinding

Stap 1: Zicht op je negatieve patronen

Ontdek wat jullie (onzichtbare) oorzaken zijn van stress, pijn en ruzie. Je zal zien dat jullie liefde minder lijkt doordat het wordt bedekt door (onbewuste) negatieve patronen en misverstanden. We gaan eraan werken om dit weg te nemen. Ook al leek jullie liefde minder, deze stap laat zien dat jullie liefde slechts is bedekt door negatieve patronen en misverstanden. (Week 1 & 2)

Stap 2: Inzicht in je behoeften

Word bewust van je behoeften en de manier waarop je liefde geeft en ontvangt. Dit inzicht zorgt ervoor dat je duidelijk kan aangeven bij je partner hoe hij/zij je kan helpen, begrijpen en ondersteunen. (Week 3 & 4)

Stap 3: Pijn in je relatie

In elke relatie doen partners elkaar onbedoeld pijn. We leren je om dit bij jezelf en bij de ander te herkennen en we leren je hoe je écht contact kunt maken, zonder de ander onbedoeld pijn te doen. (Week 5)

Stap 4: Acceptatie

Ontdek dat je in iedere situatie het gevoel kunt hebben dat je invloed kunt uitoefenen, juist door te accepteren wat je niet kunt veranderen. (Week 6)

Stap 5: Patronen doorbreken

Doorbreek de negatieve patronen die jullie relatie ondermijnen en leer in verbinding te blijven door beter te communiceren. Durf kwetsbaar te zijn en versterk liefde en verbinding! (Week 7 & 8)

Stap 6: Verbinding herstellen

Ervaar dat geven en nemen in jullie relatie een nieuwe balans krijgt. Leg een stevige basis voor verder groei van jullie relatie. (Week 9, 10 & 11)

Stap 7: Genieten en investeren

Deze stap helpt je om samen elkaar opnieuw te ontdekken en leert jullie hoe je eenvoudig plezier met elkaar kunt hebben en kunt genieten van elkaars aandacht en intimiteit. (Week 12)

Extra's

 1. Inspiratie tips voor boeken, podcasts en video's
 2. Negen waardevolle downloads met oplossingen voor relatiestress
 3. Verbondenheid- en liefdestalen Test
 4. E-mail een relatietherapeut met al je vragen

 

Monsley online relatiehulp

Onze voordelen

zelfhulp relatietherapie
Anoniem en veilig

We hebben niet meer dan een e-mailadres en een (verzonnen) naam van je nodig om je te laten beginnen. Door onze unieke methode worden er zo weinig mogelijk klantgegevens opgeslagen.

Relatieproblemen oplossen
Geen bezoekjes aan de therapeut 

Je gaat aan de slag onze wekelijkse video’s en praktische opdrachten. Via e-mail krijg je persoonlijke hulp van een ervaren relatietherapeut.

Liefde terugvinden
Wanneer het jullie uitkomt

Meld je aan, start direct en bepaal zelf je tempo en diepgang. Het kost je wekelijks 20 tot 50 minuten waardoor het prima te combineren is met een druk leven.

Monsley online relatiehulp

Wil jij de neerwaartse spiraal doorbreken en werken aan een betere relatie met je partner? Wil jij sterker uit deze crisis komen en een langdurige, gelukkige relatie? Start dan dit programma!

Meer informatie en kosten
Monsley is genoemd in:
Zoals gezien of gehoord:

Direct doen: Test je relatie

(deze test kun je individueel doen)

De mate waarin we ons verbonden voelen met onze geliefden, vrienden en mensen in onze omgeving bepaalt voor het grootste gedeelte ons geluk en de kwaliteit van onze relaties. Hoe verbonden voel je je met je partner?

Test zelf de 5 niveaus van verbondenheid in minder dan 2 minuten:

Test je relatie in 2 minuten