De Monsley 500

Je bent hier gekomen via iemand die je een warm hart toedraagt. Of je bent via een artikel, vlog of podcast op deze actie gewezen op deze pagina om dit programma (t.w.v. €375) bijna gratis te volgen. Helaas is de Monsley 500 actie afgelopen, maar kun je dit programma nog steeds volgen. Ga dan naar www.monsley.com

De 'Monsley 500' is afgelopen.

500x online relatiehulp voor mensen met relatieproblemen* 

Gevolgen van de coronacrisis zijn ook voelbaar op het relatievlak: Stellen brengen opeens lange dagen samen in huis door. Door alle stress en spanningen kan het voorkomen dat partners elkaar op de zenuwen werken. Het is onvermijdelijk dat dit gebeurd, maar wij vinden dat een coronacrisis niet mag uitmonden in een relatiecrisis.

Heb je nu hulp nodig?

Wij zijn Monsley. Met ons relatiehulp programma hebben we al honderden mensen zoals jij geholpen om zélf een weg te vinden uit een relatiecrisis. Veel stellen kunnen ons online programma nu niet betalen door inkomens onzekerheid. Terwijl je het nu juist zo hard nodig hebt! 

Je zoekt verbetering

Je wilt samen met je partner meer liefde en verbinding voelen. Of minder en minder heftige conflicten. Of meer genieten van intimiteit en seks. Je wilt begrijpen hoe je de vicieuze cirkel uit kunt komen en samen kunt werken aan verbetering. Juist nu.

We helpen je!

Ons online relatiehulp programma is gebaseerd op de bewezen en populaire EFT relatietherapie methode en heeft een succesfactor van maar liefst 94%. Relatietherapeut Anoek Gerlings heeft het programma ontwikkeld waarmee je zélf - met hulp van ons - uit je relatiecrisis kunt komen.

Wat levert het op?

  • Betere communicatie met je partner
  • Conflicten hanteren en oplossen
  • Ruimte maken voor de eigen en gezamenlijke behoeften
  • Geven en nemen meer in balans brengen
  • Weer verbinding en intimiteit
  • Meer liefde en waardering voor jezelf en voor je partner
  • Plezier!

 *Helaas zijn er geen Monsley 500 programma's meer beschikbaar!

Ik wil meer informatie over Monsley

Er zijn nog 0 programma's over 

(Wekelijkse update)