Ik weet het

PERSBERICHT

-- 

Ontrouw bespreken wordt (een klein beetje) makkelijker met deze bijzondere kaarten

Nieuw online programma helpt stellen verder na ontrouw

Amsterdam, 10 november 2020 - Volgens relatietherapeut, psycholoog en mede-oprichter van Monsley, Anoek Gerlings, willen de meeste mensen na ontrouw hun relatie graag herstellen. Wel is er één belangrijke voorwaarde: je moet weten hoe. De ‘Aankaart-kaarten’ gaan hierbij helpen.

Rik Heijmen, mede-oprichter Monsley: “Een partner vermoedt ontrouw, maar het is niet ‘out in the open'. Dan is het nog niet zo eenvoudig om over dit lastige onderwerp te beginnen. Hoe kaart je dit aan en vooral ook: hoe moet het daarna verder?”

Heijmen en Gerlings bedachten een manier om dit moeilijke onderwerp bespreekbaar te maken. Wind er geen doekjes om en stuur je lief een 'Aankaart-kaart' en open het gesprek over ontrouw.

De Aankaart-kaarten kunnen gratis worden verstuurd vanaf de website van Monsley, zolang de voorraad strekt. De relatiehulp website helpt stellen uit een relatiecrisis door middel van online programma’s.

Nieuw online programma: ‘Verder na vreemdgaan’

“Twee van de vijf stellen krijgen met ontrouw te maken, maar de meeste stellen zoeken geen hulp om hiermee om te gaan. Het herstel kun je vergelijken met de revalidatie na een ongeluk: het kost tijd en het is hard werken, maar er is een goede kans van slagen. Wel is er één belangrijke voorwaarde: je moet weten hoe”, zegt Gerlings, mede-oprichter van de Nederlandse start-up Monsley. Ze heeft - samen met ervaringsdeskundigen - een laagdrempelig online programma ontwikkeld waarmee stellen in 16 weken hun relatie kunnen herstellen.

Relatietherapeut Anoek Gerlings: “Ik heb de ervaring van stellen die deze weg hebben bewandeld, verwerkt in dit programma. Als basis hebben we de wetenschappelijk aangetoonde effectieve EFT-methode genomen."

De relatiehulp website Monsley helpt stellen uit een relatiecrisis door middel van online programma’s. Het ‘Verder na Vreemdgaan’ programma is vanaf nu beschikbaar via www.monsley.com.

Over Monsley

Monsley heeft honderden stellen uit een relatiecrisis geholpen met laagdrempelige, effectieve online programma’s. Met Monsley kun je zelf de zure momenten in het leven ombuigen naar persoonlijke groei. Of zoals de Engelsen zeggen: ‘When life gives you lemons, make lemonade.’ Kijk op www.monsley.com voor meer informatie.

- EINDE PERSBERICHT-


Noot voor redactie:

Neem voor meer informatie en/of interview vragen contact op met Monsley:

Beeldmateriaal

Bijgaand beeldmateriaal is rechtenvrij te gebruiken voor publicatie.

  • Graag bij de illustraties de credits vermelden: Monsley.
  • Graag bij de portretfoto’s van Anoek Gerlings de credits vermelden: Davien Fotografie.

 

Aankaart-kaarten camel
Aankaart kaart achterkant - verder na vreemdgaan
Aankaart-kaart-wide
Beeld Verder na vreemdgaan programma