Een blog over liefde, relaties, mentaal welzijn en groei

Blog home
Ontrouw bespreken wordt (een klein beetje) makkelijker met deze bijzondere kaarten

Ontrouw aankaarten bij je partner... Hoe doe je dat?

Door Rik Heijmen, Monsley

Een partner vermoedt ontrouw, maar het is niet ‘out in the open'. Dan is het nog niet zo eenvoudig om over dit lastige onderwerp te beginnen. Hoe kaart je dit aan en vooral ook: hoe moet het daarna verder?

Doorbreek het taboe
Heijmen en Gerlings bedachten een manier om dit moeilijke onderwerp bespreekbaar te maken. Wind er geen doekjes om en stuur je lief een 'Aankaart-kaart' en open het gesprek over ontrouw. 

De Aankaart-kaarten kunnen gratis worden verstuurd vanaf de website van Monsley, zolang de voorraad strekt. 

Er is hoop
“Twee van de vijf stellen krijgen met ontrouw te maken, maar de meeste stellen zoeken geen hulp om hiermee om te gaan. Het herstel kun je vergelijken met de revalidatie na een ongeluk: het kost tijd en het is hard werken, maar er is een goede kans van slagen. Wel is er één belangrijke voorwaarde: je moet weten hoe”, zegt Gerlings, mede-oprichter van de Nederlandse start-up Monsley. Ze heeft - samen met ervaringsdeskundigen - een laagdrempelig online programma ontwikkeld waarmee stellen in 16 weken hun relatie kunnen herstellen.

Heb je in jouw relatie te maken (gehad) met ontrouw?
Het nieuwste Monsley programma 'Verder na vreemdgaan' is ontwikkeld in samenwerking met stellen die hier ook doorheen zijn gegaan. De inzichten, lessen, tips en oefeningen helpen jullie door deze pijnlijke crisisfase heen. Klik hier voor meer info en de gratis proefles.

Over Monsley

Monsley heeft honderden stellen uit een relatiecrisis geholpen met laagdrempelige, effectieve online programma’s. Met Monsley kun je zelf de zure momenten in het leven ombuigen naar persoonlijke groei. Of zoals de Engelsen zeggen: ‘When life gives you lemons, make lemonade.’ Kijk op www.monsley.com voor meer informatie.

Wél je relatie versteken
maar liever niet naar een therapeut?

Verbeter je relatie met:
'Online Relatiehulp'
of herstel jouw relatie herstellen na ontrouw met:
'Verder na vreemdgaan'.

Proeflessen aanwezig:
✔️ zonder verplichting
✔️ Stopt automatisch
✔️ Anoniem, 100% online

Gratis proefles