NEW! ENGLISH VERSION NOW ONLINE

12 weken relatieprogramma

Rust in je relatie!

Met het zelfhulp programma 'Monsley online relatiehulp' vind je in 12 weken weer rust in je relatie. Anoniem aan de slag, zonder therapie. En volledig online, dus vanuit je eigen huis. Deze methode werkt ook als je partner (nog) niet mee wil doen.

Direct door naar proefles

In 12 weken rust in je relatie!

Merk je dat jullie steeds vaker ruzie in de relatie hebben of in een negatieve spiraal terechtkomen? Dat het lijkt alsof jullie een andere taal spreken? Jullie lijken elkaar niet te kunnen vinden? Irritaties zijn op de voorgrond en je ziet de leuke dingen niet meer van elkaar? Dat je verwijderd raakt van elkaar en je jezelf eenzaam voelt in je relatie? Wil jij je relatie verbeteren?

Weer in verbinding met elkaar
Het is niet gek dat als je langer bij elkaar bent, dat je terugverlangt naar hoe jullie het vroeger hadden. Toen jullie moeiteloos aandacht hadden voor elkaar. Dat je elkaar aanvult en samen geniet van de leuke dingen. Wil jij dat de rust terugkeert in je relatie?

Je kunt zélf meer doen dan je denkt!
Dit 12-weekse online programma richt zich op het duurzaam verbeteren van jullie relatie met behulp van de meestgebruikte methode door relatietherapeuten: de EFT-methode. Met EFT relatietherapie nemen we je stap voor stap mee om de meestvoorkomende oorzaak van onrust en ruzie zélf aan te pakken, zonder op de bank te zitten bij een therapeut

Persoonlijke ondersteuning
Je gaat zelf direct aan de slag met dit online programma. Naast de video's en opdrachten die ongeveer 1 uur per week in beslag nemen, krijg je antwoord op al je vragen via e-mail van een relatietherapeut. Je ontvangt binnen 1 dag persoonlijk bericht.

Wat bereik je in 12 weken?

 • Rust in je relatie
 • Geven en nemen meer in balans
 • Meer verbinding en intimiteit
 • Meer liefde en waardering voor jezelf en voor je partner
 • Conflicten hanteren en oplossen
 • Ruimte maken voor de eigen en gezamenlijke behoeften
 • Betere communicatie met je partner

GRATIS PROEFLES

Ontdek (gratis) de introductie van het online programma!

Maak kennis met ons online programma en ontdek waarom veel van onze deelnemers zo positief zijn over onze nieuwe methode. 

 • Probeer zonder verplichting
 • Begin wanneer het je uitkomt
 • Geen betaling vereist
 • Stopt automatisch
Start Gratis Proefles
Monsley is genoemd in:
Zoals gezien of gehoord:

Een programma met fantastische resultaten!

Ontwikkeld door EFT-relatietherapeut Anoek Gerlings, gebaseerd op de populaire Emotionally Focused Therapy (EFT) aanpak. Anoek neemt je samen met ervaringsdeskundige Rik Heijmen door 7 stappen in dit 12-weekse online zelfhulp programma. Ze duiken de diepte in én inspireren met luchtigheid.
Honderden stellen hebben inmiddels het programma gevolgd, met fantastische resultaten!

Placeholder Image

'Uitstekend'
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Eva (42)

"Monsley is een fijne manier om met elkaar het diepere gesprek te voeren. Je gaat iedere week bewust met elkaar aan de slag en zo doorbreek je patronen en verbetert de relatie."

Jurgen (36)

"Ik heb het programma als zeer positief ervaren en wij zijn er beide leuker door geworden. Meer ontspannen naar elkaar, met ruimte en meer aandacht voor de ander."

Annike (53)

"Toegankelijk, alles goed vindbaar, aantrekkelijk, goede filmpjes met voorbeelden. Ze geven inzicht, bijv in wat mijn partner allemaal van mij MOET."

Monsley online relatiehulp

Wil jij de neerwaartse spiraal doorbreken en werken aan een betere relatie met je partner? Wil jij de rust terugvinden in jullie relatie? Start dan dit programma!

Meer informatie en kosten
Relatieproblemen oplossen zonder relatietherapeut

Hoe helpen we stellen om rust in hun relatie te vinden?

Relaties zijn zo belangrijk voor mensen, maar 

Video lessen

27 video's in 12 weken die je kunt kijken hoe en wanneer het jou uitkomt

Praktische opdrachten

Praktische opdrachten om je nieuwe inzichten toe te passen, 20 tot 50 minuten per week

Ondersteuning van een relatietherapeut

Stel al je persoonlijke vragen aan relatietherapeut Anoek via e-mail

Onze voordelen

zelfhulp relatietherapie
Anoniem en veilig

We hebben niet meer dan een e-mailadres en een naam van je nodig om je te laten beginnen. Als je wilt mag dat zelfs een verzonnen naam zijn.

Relatieproblemen oplossen
Geen bezoekjes aan de therapeut 

Je kunt zelf, met onze hulp, met onze wekelijkse video’s en praktische opdrachten, en hulp van een echte therapeut via e-mail.

Liefde terugvinden
Wanneer het jullie uitkomt

Meld je aan, start direct en bepaal zelf je tempo en diepgang. Het kost je wekelijks 20 tot 50 minuten waardoor het prima te combineren is met een druk leven.

Ontdek (gratis) de échte oorzaak van stress, pijn en ruzie in relaties!

Ontdek waarom veel van onze deelnemers zo positief zijn over onze methode. 

 • Proberen zonder verplichting
 • Start al over 5 minuten
 • Geen betaling vereist
Inschrijven proefles

Wat heb je nodig om
 je relatie te verbeteren?

De 7 stappen naar een relatie vol liefde en verbinding

Stap 1: Zicht op je negatieve patronen

Ontdek wat jullie (onzichtbare) oorzaken zijn van stress, pijn en ruzie. Je zal zien dat jullie liefde minder lijkt doordat het wordt bedekt door (onbewuste) negatieve patronen en misverstanden. We gaan eraan werken om dit weg te nemen. Ook al leek jullie liefde minder, deze stap laat zien dat jullie liefde slechts is bedekt door negatieve patronen en misverstanden. (Week 1 & 2)

Stap 2: Inzicht in je behoeften

Word bewust van je behoeften en de manier waarop je liefde geeft en ontvangt. Dit inzicht zorgt ervoor dat je duidelijk kan aangeven bij je partner hoe hij/zij je kan helpen, begrijpen en ondersteunen. (Week 3 & 4)

Stap 3: Pijn in je relatie

In elke relatie doen partners elkaar onbedoeld pijn. We leren je om dit bij jezelf en bij de ander te herkennen en we leren je hoe je écht contact kunt maken, zonder de ander onbedoeld pijn te doen. (Week 5)

Stap 4: Acceptatie

Ontdek dat je in iedere situatie het gevoel kunt hebben dat je invloed kunt uitoefenen, juist door te accepteren wat je niet kunt veranderen. (Week 6)

Stap 5: Patronen doorbreken

Doorbreek de negatieve patronen die jullie relatie ondermijnen en leer in verbinding te blijven door beter te communiceren. Durf kwetsbaar te zijn en versterk liefde en verbinding! (Week 7 & 8)

Stap 6: Verbinding herstellen

Ervaar dat geven en nemen in jullie relatie een nieuwe balans krijgt. Leg een stevige basis voor verder groei van jullie relatie. (Week 9, 10 & 11)

Stap 7: Genieten en investeren

Deze stap helpt je om samen elkaar opnieuw te ontdekken en leert jullie hoe je eenvoudig plezier met elkaar kunt hebben en kunt genieten van elkaars aandacht en intimiteit. (Week 12)

Extra's

 1. Inspiratie tips voor boeken, podcasts en video's
 2. Negen waardevolle downloads met oplossingen voor relatiestress
 3. Verbondenheid- en liefdestalen Test
 4. E-mail een relatietherapeut met al je vragen

 

Monsley online relatiehulp

Monsley online relatiehulp

Wil jij de neerwaartse spiraal doorbreken en werken aan een betere relatie met je partner? Wil jij de rust terugvinden in jullie relatie? Start dan dit programma!

Meer informatie en kosten
Monsley is genoemd in:
Zoals gezien of gehoord:

Direct doen: Test je relatie

(deze test kun je individueel doen)

De mate waarin we ons verbonden voelen met onze geliefden, vrienden en mensen in onze omgeving bepaalt voor het grootste gedeelte ons geluk en de kwaliteit van onze relaties. Hoe verbonden voel je je met je partner?

Test zelf de 5 niveaus van verbondenheid in minder dan 2 minuten:

Test je relatie in 2 minuten